Montage

Wanneer u het niet ziet zitten om uw keuken zelf te demonteren en monteren, dan kunt u dit met een gerust hart overlaten aan het montageteam van Gerard Heerkes B.V.

De voordelen van het plaatsen door de vakkundige monteurs van Gerard Heerkes B.V. zijn:
* U bespaart zichzelf veel tijd
* Slechts één aanspreekpunt voor alle voorkomende werkzaamheden
* Voorafgaande aan uw bestelling van de keuken of badkamer, komt uw adviseur deze opmeten
* Een snelle en vakkundig montage van uw keuken of badkamer
* Beschadigingen die tijdens vervoer of plaatsing geconstateerd worden zullen verholpen worden
* Na plaatsing van keuken of badkamer kunt altijd gebruik maken van onze serviceafdeling

Door een jarenlange ervaring op het gebied van het plaatsen van keukens en badkamers is het mogelijk om uw keuken of badkamer zeer snel en vakkundig te laten plaatsen. Hiermee bespaart u zich de moeite van het zelf plaatsen van uw keuken of badkamer. Daarnaast voeren wij alle bijbehorende werkzaamheden uit zoals: demontage van de huidige situatie, aanpassen van leidingen, stukadoren van de betreffende ruimte, betegelen van de ruimte, plaatsen van de goederen en het waterdicht maken door de ruimte te kitten. Al deze werkzaamheden vallen onder onze verantwoordelijkheid en doen wij in eigen beheer. Alle werkzaamheden worden uiteraard in overleg met u gepland.

Mocht u informatie willen over het plaatsen van uw keuken of badkamer dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u alle informatie geven omtrent de plaatsing van uw keuken en / of badkamer.

Voordat onze vakmonteurs aan het werk kunnen zullen zij eerst moeten beschikken over de juiste goederen. Deze wordt voor u altijd bezorgd op een moment dat het u het beste uitkomt. Ook het bezorgen wordt uitgevoerd door het eigen personeel van Gerard Heerkes B.V.

Gerard Heerkes B.V.